El Manlleu perd contra el Terrassa per 0-2 amb gols de dos exmanlleuencs

Els de Cargol porten dos punts després de tres partits de Lliga i no troben la fórmula d’aconseguir els tres punts. Al partit d’ahir, dos exmanlleuencs, Xavi Molist i David López, van aprofitar les errades locals per marcar els dos gols terrassencs.

13/09/2010

La victòria haurà d’esperar per a un Manlleu que aquest diumenge va perdre per 0 a 2 davant el Terrassa. Davant el Terrassa, els manlleuencs van començar plantant cara als homes de Miquel Olmo, però una errada defensiva de Chicho va permetre a Xavi Molist fer el primer gol del partit. L’exmanlleuenc va estar molt actiu durant els 45 primers minuts, i va ser un dels jugadors que més perill va portar a la porteria local. Amb el gol en contra, el Manlleu va tenir dificultats damunt del terreny de joc i el Terrassa ho va aprofitar per acostar-se amb més perill. Arxi va treure la pilota dins l’àrea petita quan aquesta ja entrava, i a la mitja hora de joc David López, un altre exmanlleuenc, sol de marcatge, aprofitava una centrada per marcar a plaer.

El Manlleu va arribar en comptades ocasions a la porteria de Miguel Àngel, que en les tres jornades que s’han disputat fins ara encara no ha encaixat cap gol. La defensa del Terrassa, amb David Andreu i Herencia com a màxims exponents, van ser uns murs que els manlleuencs no van poder passar. Al segon temps, i amb diverses zones del camp impracticables a causa de la pluja que va caure durant els 90 minuts, el Manlleu va intentar retallar la diferència en el marcador. Els canvis de Rudé pel lesionat Crous i de Fortet van donar molta velocitat a l’equip, però un cop més no van arribar amb comoditat als metres finals i no van aportar perill a l’àrea del Terrassa.

Els de Olmo, molt conservador i sense arriscar al llarg del segon temps, van tenir una triple ocasió que Fran va poder desviar. Els últims minuts els manlleuencs van buscar a la desesperada al gol, amb llançaments des de lluny que tampoc van portar perill. Amb la derrota, el Manlleu cau a la setzena posició amb 2 punts, els mateixos que el Premià, el proper rival.

Manlleu: Fran, Masoliver, Arxi, Chicho, Busquets, Raül Calvo, Romero (Fortet, min 50), Gely (Edgar, min 72), Crous (Rudé, min 42), Jordi Aumatell i Planagumà.

Terrassa: Miguel Àngel, Herencia, David Andreu, Xavi Molist (Reyes, min 75), Urbano (Adri, min 90), Montero (Carlos, min 61), Joshua, David López, Gerard Trives, Pep Arau i Ramon Suárez.

Àrbitre: Cano Gázquez. Va ensenyar targeta groga als locals Arxi i Romero i als visitants Joshua, Gerard Tries i Reyes.

Gols: 0-1, Xavi Molist, min 24; 0-2, David López, min 31.

Creu que la taxa d’alcoholèmia per poder conduir s’hauria de rebaixar?

En aquesta enquesta han votat 292 persones.