El Manlleu perd per 1 a 0 al camp de la Pobla de Mafumet i ara és quart, encara en zona de play-off.

Aquesta derrota acaba amb la ratxa de nou partits sense perdre que portaven fins ara els manlleuencs.

19/11/2012

La primera part es va acabar sense gols, mentre que a la represa l’equip de Jordi Dot hi va posar el ritme, el domini i les ocasions, però davant tenia un gran rival que va saber esperar l’ocasió.

El gol de la Pobla va arribar a falta de set minuts pel final i en una jugada desafortunada. Els manlleuencs van perdre una pilota al mig del camp i els locals ho van aprofitar per treure’n un contraatac. Seuma i Barragan van poder treure la pilota però el refús va anar a parar a peus de Carbia que no va perdonar.

Creu que la taxa d’alcoholèmia per poder conduir s’hauria de rebaixar?

En aquesta enquesta han votat 289 persones.