El Manlleu perd per 4-1 al camp del Reus en un partit per oblidar

El Manlleu va perdre per 4-1 a Reus, en partit jugat aquest dimecres, i on no va tenir mai cap opció. Al minut 10 de partit ja perdia per 2-0.

15/04/2010

El Manlleu es va veure superat clarament per un Reus que continua lluitant per treure el primer lloc a l’Hospitalet. El conjunt osonenc gairebé no va tenir temps de situar-se al terreny de joc quan, en el minut 9, el Reus es va avançar amb un gol de Querol, que va aprofitar una passada a l’espai de Pitarque per desfer-se amb velocitat de la defensa del Manlleu, picar la pilota des de la frontal de l’àrea i fer inútil la sortida de Tato.

Sense temps per digerir la diana encaixada, el Manlleu va rebre la segona un minut després. David Andreu va frenar Pablo Álvarez a l’àrea, l’àrbitre va assenyalar la pena màxima i el mateix davanter asturià va encarregar-se de transformar-la en el segon gol. El Manlleu no veia la manera d’arribar a la porteria d’Àngel.

Després de la represa, el Reus va continuar pressionant i buscant la porteria de Tato. Álvaro (53′) va sentenciar en marcar el 3-0.
David López, en el minut 79, va escurçar distàncies en desfer-se de la defensa osonenca i batre el porter amb un xut potentíssim, però només un minut més tard, el local Sergi Masqué va fer el quart des del punt de penal.

Reus: Àngel, Edu Vives, Sangrà, Urraka, Taranilla, Xavi Marquès, Álvaro, Borja (Masqué, 65′), Pitarque (Pallarés, 71′), Querol (Manolo González, 60′) i Pablo Álvarez.

Manlleu:Tato, Masoliver (Romero, 45′), Raúl Calvo, David Andreu (Rubén Ortiz, 76′), Granell (Venzal, 57′), Geli, Alexis, Maik, David López, Juan Carlos i Planagumà.

Gols: 1-0 (9′) Querol. 2-0 (11′) Pablo Álvarez, de penal. 3-0 (53′) Álvaro. 3-1 (79′) David López. 4-1 (80′) Masqué.

En aquesta enquesta han votat 892 persones.