El Manlleu perd per 5 a 3 a Terrassa i el Vic, a casa, amb el Prat

El Manlleu juga demà a Santa Perpètua una nova eliminatòria de la Copa Catalunya. Si la supera, s’enfrontaria amb el Nàstic o el Girona, de Segona A.

31/10/2011

Els de Francesc Cargol es van avançar fins a tres vegades al marcador però no van saber mantenir l’avantatge i el quart gol dels locals, al minut 83, va ensorrar als manlleuencs. Jordi Aumatell va marcar el primer gol pel Manlleu, però l’empat només va trigar 4 minuts a arribar, obra de Xavi Molist, que va acabar marcant tres gols al seu exequip. Fortet i Aumatell altre cop van completar el marcador osonenc, mentre que Erencia i Pep Arau van completar el comput vallesà.

A la tercera divisió no hi ha jornada intersetmanal, però el Manlleu té demà un partit important. Disputa l’eliminatòria de la Copa Catalunya contra el Santa Perpètua de Mogoda. Juguen demà a les dotze del migdia al Vallès Occidental. Si superen aquesta eliminatòria arribarien a la fase on poden enfrontar-se al Nàstic i el Girona de Segona A.

I derrota també del Vic, en aquest cas per 0 a 1 contra el Prat. Els del Baix Llobregat es van edur els tres punts per una sola rematada amb encert en un partit de màxima igualtat. Va ser al minut 61 quan Oscar Sierra va rematar de cap un córner servit per Cano. El Vic va treballar intensament per empatar i va disposar de diverses ocasions, però sense encert. Amb aquest resultat els vigatans van trencar la ratxa de tres partits sense conèixer la derrota.

En aquesta enquesta han votat 113 persones.