El Manlleu s’enfonsa davant el Santfeliuenc en cinc minuts fatídics

El conjunt de Diego Morata va perdre per 4 a 2 tot i que havia començat guanyant. Després de tres partits, els de Diego Morata només han sumat un punt.

08/09/2014

El primer gol del Manlleu va arribar al minut 16, quan Jordi Aumatell va aprofitar un refús del porter local. Fins al minut 20 els groc i vermells van portar la iniciativa en el partit, però a partir d’aquest moment va ser el conjunt local el que va passar a dominar el matx i a disposar d’accions molt clares, amb el gol de l’empat al minut 30 a càrrec de Peralta. Només dos minuts més tard, Cano posava per davant el Santfeliuenc, en una nova contra. I al 35, volea imparable de Peralta, que deixava el 3 a 1 al marcador i un Manlleu molt tocat.

A la segona part, els osonencs van tornar a crear perill a la porteria de Santi, amb ocasions de Pol Coll, Manel Sala i un penal no xiulat. Però va ser el Santfeliuenc qui va tornar a marcar, ja en temps de descompte, aconseguint el 4 a 2 definitiu.

El Manlleu té la obligació de guanyar ara els dos partits consecutius a casa contra el Gavà i el Martinenc.

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 857 persones.