El Manlleu s’exhibeix a la primera part però acaba patint per guanyar el Castelldefels

Masoliver i Planagumà en dues ocasions i amb tan sols 23 minuts van portar el Manlleu a la segona victòria consecutiva a casa. Els de Cargol van guanyar per 3 a 2, en una primera part perfecta, però amb un segon temps on van patir més del compte.

18/10/2010

Manlleu: Fran, Masoliver, Archi, Cunill, Busquets (Crous, min 71), Putxi, Cristian del Moral (Xixo, min 64), Gely, Aumatell (Fortet, min 85), Criado i Planagumà.

Castelldefels: Planagumà, Joel, Amantini, Alberto Garcia, León, Alberto, Uri (Cano, min 42), Peramos (Edgar Doblas, min 46), Gilberto, Roberto Camacho i Boris.

Àrbitre: Gallardo Martínez. Bé. Va ensenyar targeta groga a Cunill, Busquets i Planagumà pel Manlleu i a Alberto Garcia, Peramos, Gilberto i Roberto Camacho pel Castelldefels.

Gols: 1-0, Masoliver, min 14; 2-0, Planagumà, min 16; 3-0, Planagumà, min 23; 3-1, Boris, min 46; 3-2, Boris, min 63.

En aquesta enquesta han votat 861 persones.