El Manlleu suma el catorzè empat a Llagostera

El Manlleu va sumar dissabte el catorzè empat de la temporada i el tercer consecutiu. Una errada de fensiva la va aprofitar el conjunt local per obrir el marcaor al minut 34 i un minut després Juan Carlos establia la igualada que seria definitiva. L’equip de Miguel López manté, però, el cinquè lloc.

21/03/2010

Sense Dani Planagumà, al Manlleu li falta gol i les diferents ocasions que va tenir a Llagostera no li van permetre obrir el marcador. En canvi, el conjunt local va aprofitar un córmer perquè Masferrer establís l’1 a 0 completament desmarcat. Trenta segons després, Juan Carlos empataria amb un llançament de falta en un partit que ja no va tenir més història. El proper partit a casa amb el Santboià pot decidir el futur de l’equip.

Llagostera 1
Ureña, Aimar, Banal, Vallho, Quim Boadas, David Costa, Masferrer, Guillem, Eloi, Arimany i Guitart (Vicho, min 60).
Manlleu 1
Tato, Maik, Archi (Ferrer, min 46), David Andreu, Rubén Ortiz, Gely, Granell (Alexis, min 81), Raül Calvo, Benet (Venzal, min 67), Remo i Juan Carlos.

ÀRBITRES: Ávalos Barrera. Bé. Va ensenyar targeta groga a Banal i Quim Boadas pels locals i a Maik, Archi, David Andreu, Gely i Raül Calvo pels visitants. Va expulsar amb vermella directa Vicho, min 89.
GOLS: 1-0, Masferrer, min 34; 1-1, Juan Carlos, min 35.

En aquesta enquesta han votat 892 persones.