El Manlleu supera el Figueres als penals i passa ronda a la Copa Catalunya

Fins a vuit penals van haver de llançar els jugadors del Manlleu i del Figueres aquest diumenge a la tarda per resoldre el guanyador de l’eliminatòria de Copa Catalunya i saber qui s’enfrontaria al Llagostera a la següent ronda de la Copa Catalunya.

09/08/2010

El partit, que es disputava a l’estadi municipal de Figueres, va acabar amb empat a 2 i els dos equips es van jugar l’eliminatòria a la tanda de pels on el conjunt de Francesc Cargol va estar més encertat.

L’enfrontament va començar molt bé pel Manlleu ja que als tres minuts un refús del defensa Argi acabaria al fons de la seva pròpia porteria. Amb el resultat a favor es va veure un gran Manlleu amb bones combinacions entre els nous jugadors tot i que es va notar la falta d’entesa entre ells. En defensa és on l’equip es va ser més segur amb un sempre segur Arxi que va fer parella de centrals amb Chicho. A la porteria Fran va tenir una destacada actuació amb parades de mèrit tot i l’errada en la sortida de la jugada que va permetre al Cassà aconseguir l’empat a un a la mitja hora de joc. Van ser els millors minuts d’un Figueres que va veure com novament Argi a l’intentar desviar una pilota marcava un nou gol al seu porter.

A la represa, els canvis del Figueres van fer baixar l’intensitat del joc local i el Manlleu ho va aprofitar per tocar la pilota i dominar el partit. Tot i disposar d’accions per sentenciar el partit, el Manlleu no va estar encertat a davant i al minut 88 amb una nova errada en la sortida del porter Fran que deixava la pilota als peus de Moñino perquè aquest aconseguís el gol de l’empat.

Tot i acabar empatant i passar ronda, el nou Manlleu va oferir una bona imatge. Les noves incorporacions es van adaptant al joc de Cargol, que tindrà una nova prova de foc aquest dimecres en el partit que jugarà a casa a partir de 2/4 de 9 del vespre contra el Sant Andreu de Segona B.

Figueres: Ureña, Pipa, Argi, Murga, Luque (Parareda, min 46), Mercader (Del Campo, min 46), Toti, Moñino, Mate (Jairo, min 46), Cruz (Gasull, min 62) i Teixi (Sile, min 46).

Manlleu: Fran, Masoliver, Chicho, Archi, Busquets, Calvo, Aumatell (Rude, min 68), Edgar (Putxi, min 64), Crous (Adrià, min 46), Criado (Fortet, min 70) i Planagumà.

Àrbitre: Ruben Moreno. Bé. Va ensenyar targeta groga als locals Murga i Del Campo i als visitants Masoliver, Chicho, Planagumà i Putxi.

GOLS: 0-1, Argi (p.p), min 3; 1-1, Teixi, min32; 1-2, Argi, min 38; 2-2, Del Campo, min 88.

En aquesta enquesta han votat 885 persones.