El Manlleu tanca la primera volta amb la millor golejada de la temporada, 1 a 4 al camp de la Rapitenca

El partit va tenir un protagonista indiscutible, Manel Sala, autor dels quatre gols dels Manlleu. El davanter és autor de 16 dels 24 gols que porten els groc-i-vermells aquesta temporada i ja és el màxim golejador de la categoria.

07/01/2014

Manel Sala es va inventar el primer gol al minut 26 amb un xut de més de 30 metres que va sorprendre el porter de la Rapitenca. Al deu minuts de la represa, Manel Sala va fer el segon de penal, que va deixar els locals amb deu homes al terreny de joc. Tot i que els de Sant Carles de la Ràpita van reduir diferències, un gol d Manel Sala fent les tisores i un altre al minut 89 des de la frontal de l’àrea van sentenciar el partit.

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 858 persones.