El Manlleu treu un treballat punt de Palamós en un partit vibrant

Tot i el resultat, els osonencs van fer un gran partit, sobretot a la primera part, amb dos gols de Manel Sala. Els osonencs continuen desens amb 47 punts.

05/05/2014

El partit va començar molt bé pel Manlleu. Uri, que tornava a l’equip titular, va provocar un penal que Manel Sala va transformar en el 0 a 1 al minut 3. El Palamós es va llençar a l’atac a la recerca de l’empat. Ivan González va salvar dues ocasions visitants, però va errar amb la tercera. No va poder blocar la centrada d’un córner. El rebot va anar a parar als peus de l’exmanlleuenc Toni Cunill que situava l’empat a un al marcador.

Manel Sala, amb un xut des de la frontal, va fer el segon del Manlleu, al minut 38, però quatre minuts més tard Revert empatava de penal. A la segona part el marcador no es va moure. Iván González va aturar un penal i el Manlleu va acabar amb deu jugadors per la lesió d’Uri.

En aquesta enquesta han votat 893 persones.