El Patí Manlleu perd a casa amb el Cerceda per 3 a 6

Amb aquesta nova derrota, el Manlleu es manté a l’última posició de l’OK Lliga.

05/01/2015

Al primer xut a porteria, els visitants ja es van avançar amb un gol de Martín Payero, que es va convertir en el botxí del Manlleu. Els locals van reaccionar i Jaume Farrés va empatar el partit però amb només 1 minut de diferència Payero va fer dos gols més i tornava a avançar els gallecs. Al final de la primera part, Gonzalo Pérez va tornar a marcar pel Cerceda i també ho va fer Humberto Mendes pel Manlleu deixant un 2 a 4 a l’electrònic.

A la represa, els locals van sortir molt forts però el porter gallec va aturar tots els seus xuts. També va evitar més dianes el porter manlleuenc Jordi Garcia fins que als últims cinc minuts, el Cerceda va poder trencar el joc i fer dos gols més obra de Fariza i de Martín Payero.

En aquesta enquesta han votat 893 persones.