El Patí Vic acaba empatant a dos amb La Vendéenne després d’avançar-se 2 a 0

Borja López, ara al conjunt francès, va ser rebut amb elogis de l’afició de l’Olímpic i fins i tot van desplegar una pancarta que deia “Borja López, un de nosaltres”. L’exdefensa del Vic va recordar que va marxar aquest estiu sense haver-se pogut acomiadar de l’afició.

18/02/2013

Després d’una primera part sense gols en la qual el Vic va provocar poc perill i els francesos van estar molt bé en defensa, Romà Bancells i Titi Roca van situar els 2 a 0 a l’electrònic als primers compassos de la segona part. Els francesos, però, van reaccionar amb dos gols dels catalans Borja López i Edu Fernández. El capità vigatà, Titi Roca, recordava que s’ha de ser conscients de la qualitat del rival, mentre que López es mostrava satisfet per marxar de Vic amb l’eliminatòria totalment oberta.

El partit de tornada dels quarts de final de la copa de la Cers entre La Vendéenne i el Vic es disputarà el 16 de març. El Voltregà femení, per la seva banda, va guanyar 1 a 0 a la pista del Coutràs francès als quarts de final de la lliga europea.

En aquesta enquesta han votat 509 persones.