El Patí Vic goleja el Reus i jugarà la Lliga de Campions

Amb aquesta victòria, el conjunt de Ferran Pujalte es consolida en la tercera posició gràcies a una gran segona volta. Els vigatans només els supera el Liceo, que és segon, i el Barça, que és el líder.

02/06/2014

El Vic va fer un dels millors partits de la temporada a la pista d’un Reus que també es jugava la classificació per la Lliga de Campions. Els vigatans guanyaven per 0 gols a 3 al descans, amb dianes de Mia Ordeig, Ferran Font i Romà Bancells. A la segona part va continuar el domini vigatà i Cristian Rodríguez i Roger Rocasalbas van posar el 0 a 5 al marcador a sis minuts del final. Rubio i Jepi Selvas van maquillar el marcador que va quedar amb un 2 a 6.