El Patí Vic i el Voltregà no poden passar de l’empat en el primer partit de la temporada

El Vic va empatar a 2 a la pista del Cerceda, i el Votlregà ho fer a 4 amb el Lleida a casa.

22/09/2014

Els vigatans que es van desplaçar a Galícia per jugar a la pista del Cerceda, van empatar a dos gols després de remuntar el partit. Els locals van avançar-se a l’electrònic al minut 11 gràcies a un gol de Pablo Fernández mentre que 3 minuts més tard va ser Gonzalo Pérez qui va aconseguir superar la porteria de Carles Grau. No va ser fins a la segona part que van arribar els gols del Vic. Primer va marcar David Torres de falta directa i després el capità Titi Roca que va empatar el partit.

Els de Sant Hipòlit per la seva banda, van empatar a 4 gols amb el Lleida a casa amb dianes d’Albert Grau, Àlex Rodríguez, Xevi Armengol i Juli Anguita. El partit va estar molt igualat a la primera part que va acabar amb empat a 2 però a l’inici de la segona els voltreganesos es van avançar fins al 4 a 2. Va ser llavors quan va baixar la tensió defensiva i el Lleida va acabar empatant el partit.

Qui és favorit a les eleccions presidencials dels EUA?

En aquesta enquesta han votat 580 persones.