El Patí Vic lluita però no pot contra un Liceo molt efectiu

El Club Patí Vic, que ja feia dies que s’havia classificat per la Copa, ha començat l’any amb una derrota a la pista del Liceo per 6 a 2. Ara, el Vic segueix tercer però ja a 10 punts del Liceo, que és el segon.

05/01/2015

Tot i el marcador, el partit no va ser un passeig pels gallecs. El Vic s’hauria pogut avançar el minut 4, però Cristian Rodríguez va fallar un penal. Poc després, Josep Lamas va marcar pels locals i 4 minuts més tard Pau Bargalló va fer el segon. Abans del descans, Mia Ordeig va situar el 2 a 1 al marcador. L’avantatge, però, va durar poc perquè mentre que els de Ferran Pujalte erraven els seus llançaments, Josep Lamas tornava a marcar per partida doble i també ho feia novament Pau Bargalló. Als darrers minuts, Ferran Font va poder maquillar el resultat de falta directa però César Caballeria va situar el 6 a 2 definitiu.

En aquesta enquesta han votat 91 persones.