El Patí Vic s’allunya de la tercera posició després de perdre a casa per 3 a 6 amb el Vendrell

Al final, 3 a 6, un resultat que eixampla la distància entre el Vendrell, tercer amb 38 punts, i el Vic, quart amb 34 punts.

25/02/2013

Tot i que l’enfrontament va començar bé pels interessos vigatans, amb un gol de Rocasalbas al minut 6, els de Ferran Pujalte van fallar en els moments decisius, i van enviar diverses pilotes al pal, davant d’un rival que va estar més encertat. De l’1 a 0 es va passar a l’1 a 2 amb què va acabar el primer temps. A la represa, tot i que el Vic volia capgirar el resultat, l’equip més actiu en atac va ser el Vendrell.

En aquesta enquesta han votat 56 persones.