El Roncato Patí Vic, campió de grup de la Lliga Europea

El Roncato Patí Vic s’ha classificat com a primer de grup per a la fase final de la Lliga Europea després d’obtenir el punt que li hagués pogut fer falta aquest dissabte a Saint Omer, on va patir més del que s’esperava fins aconseguir l’empat a 2.

07/03/2010

El capità de l’equip francès, Guirec Henry, va inaugurar el marcador als cinc minuts de joc. El Vic no va poder marcar fins iniciada la segona part amb un gol de Romà Bancells. De nou, el campió francès es va tornar a avançat fins que Titi Roca va establir el definitiu empat a 2 a nou minuts pel final.

Saint Omer 2
Arnau Blázquez, Guirec Henry, Florian Tessier, Sebastian Furstenberger i Nicolas Guilbert –cinc inicial–, Loïc Le Menn, Kevin Guilbert i Mathieu Ruckebusch.
Roncato Patí Vic 2
Sergi Fernández, Miquel Masoliver, Jordi Carbó, Titi Roca i Marc Torra –cinc inicial–, Romà Bancells, Borja López i Sergi Pla.

ÀRBITRES: G. Andrisani i R. Rotelli.

GOLS: 1-0, Guirec Henry, min 5; 1-1, Romà Bancells, min 31; 2-1, Kevin Guilbert, min 34; 2-2, Titi Roca, min 41.

En aquesta enquesta han votat 866 persones.