El Roncato Patí Vic revalida la Copa: el vídeo i la fotogaleria de la final

El Roncato Patí Vic ha revalidat aquest diumenge a Lloret de Mar el títol de campió de la Copa del Rei que va aconseguir l’any passat a La Corunya. A la final, l’equip de Quim López ha estat molt superior al Vilanova (2-4). Prèviament havia derrotat al Noia a quarts de final i el Barça a semifinals.

28/02/2010

Aquesta és la tercera Copa del Rei al palmarès del CP Vic, que aquest diumenge estava acompanyat per 750 seguidors al pavelló lloretenc. Els dos equips van començar prenent moltes precaucions, un com a defensor del títol i l’altre com a revelació del torneig, fins que Marc Torra va obrir el marcador a mitjans de la primera part.

La resta de gols arribarien al segon temps. El lloretenc Jordi Carbó establia el 0 a 2 i pocs segons després Marín escurçava distàncies. Els minuts següents van resultar els més complicats per a l’equip de Quim López fins que Borja reprenia els dos gols d’avantatge. Poc després Marc Torra sentenciava el desenllaç amb una genialitat en una falta directa i al límit del temps Marín tornava a escurçar distàncies.

Marc Torra ha tornat a guanyar el premi al millor jugador de la Copa del Rei.

CP Vilanova 2
Arellano, Bartrés, Galán, Rocasalbas, Marín –cinc inicial–; Ferrer i Riba.

Roncato Patí Vic 4
Fernández, Borja, Bancells, Titi Roca, Torra –cinc inicial–; Carbó i Masoliver.

ÀRBITRES: García i Valverde, bé.

GOLS: 0-1, Torra, min 12; 0-2, Carbó, min 31; 1-2, Marín, min 32; 1-3, Borja, min 44; 1-4, Torra (f.d.), min 47, 2-4, Marín, min 50