El Roncato Vic cedeix el liderat al Liceo en perdre per 7-3 a Blanes

El Roncato Vic va perdre el seu primer partit de l’OK Lliga en ser golejat a la pista del Sather Blanes per 7-3 i va perdre el liderat, que ara ocupa el Liceo, rival dels vigatans el proper dimarts en l’últim partit de la primera volta.

10/01/2010

Segons explica la crònica d”El 9 Esportiu’, en la primera meitat tots dos equips van sortir a buscar el triomf i els osonencs van tenir ocasions, però els blanencs van plantar cara i van ser els primers de marcar. El Vic també va tenir oportunitats, però es va trobar al davant un porter, Ernest Freixas, que va estar immens i va desfer el perill. Els blanencs van marcar quan faltaven 9 segons per al descans i van anar als vestidors amb un 3-0.

En la segona meitat el Vic va sortir a la pista amb més intensitat, robava la bola i buscava el contraatac. Els osonencs creaven perill però no els transformaven en gol i només Titi Roca va fer el 3-1. Després d’un penal molt protestat i que es va repetir dos cops, els blanencs van fer el 4-1 i es van escapar en el marcador.

Al Vic li va costar jugar amb el resultat en contra, i a tres minuts del final va arribar la desfeta dels visitant. El Blanes va marcar tres gols seguits en només un minut i mig i va establir un clar 7-1. El Vic va aprofitar dues jugades de bola aturada i va arreglar una mica el resultat en els darrers minuts.

Blanes: Freixas, Benito, Dani Rodríguez, Armengol i Àlex Ridaura –equip inicial–, Plaza, Kimi Ridaura i Selva.

Roncato Vic: Sergi Fernández, Torra, Bancells, Titi Roca i Borja López –equip inicial–, Masoliver i Carbó.

Gols: 1-0 (13′) Dani Rodríguez. 2-0 (18′) Selva. 3-0 (25′) Kimi Ridaura. 3-1 (31′) Roca. 4-1 (40′) Selva. 5-1 (47′) Dani Rodríguez. 6-1 (47′) Armengol. 7-1 (48′) Selva. 7-2 (49′) Borja López, de penal. 7-3 (50′) Titi Roca, de falta directa.

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 867 persones.