El Roncato Vic empata a 4 a casa contra el Vilafranca

El Roncato Vic ha empatat a 4 amb el Vilafranca en partit jugat aquest dissabte. Els vigatans no han aconseguit tenir mai més d’un gol d’avantatge, i han vist com després de posar-se 4-3 a falta de 3 minuts pel final, els empataven el partit a l’últim mig minut.

17/10/2009

Roncato Vic: Sergi Fernández, Miquel Masoliver, Romà Bancells, Titi Roca, Marc Torra 5 inicial-, Borja López, Sergi Pla.

Vilafranca: Jordi Domènech, Sergi Miras, Roger Boira , / Marçal Montserrat, Sebas Moreno -5 inicial-.

Gols: 0-1, Sergi Miras, 15’33”; 1-1, Masoliver, 23’28”; 2-1, Titi Roca, 24’33”; 23-1, Masoliver, 37’01”; 3-2, Marçal Montserrat, 43’19”; 3-3, Marçal Montserrat, 44’18”; 4-3, Titi Roca, 47’11”; 4-4, Roger Boira, 49’34”.