El Roncato Vic empata amb el Reus i s’acomiada de la Lliga

El Roncato Patí Vic s’ha quedat sense opcions de guanyar l’OK Lliga. Va empatar aquest dissabte a casa a 3 davant del Reus després que el Barça golegés per 0 a 5 a la pista del Liceo. Els jugadors vigatans marxaran aquest dimecres cap a Valdagno a disputar la Copa d’Europa.

23/05/2010

El Reus es va avançar al marcador amb un gol d’Alessandro Bertolucci, que acabava d’entrar després d’un temps mort. El Vic va tardar uns minuts a reaccionar però dos gols consecutius de Titi Roca el van posar per davant abans del descans.

A la segona part Mirko Bertolucci va empatar de falta directa i Caldú va tornar a posar els del Baix Camp per davant. Marc Torra va establir l’empat al cap d’un minut que ja va ser definitiu tot i els intents dels vigatans per batre Guillem Trabal.

Roncato Patí Vic 3
Fernández, Carbó, Bancells, Roca i Torra –cinc inicial–, Masoliver i Terns.
Tecnol Reus Deportiu 3
Trabal, Garcia, Caldú, José Luis Páez i Mirko Bertolucci –cinc inicial–, Alessandro Bertolucci i Molet.

ÀRBITRES: Gómez i Delfa.
GOLS: 0-1, Alessandro Bertolucci, min 10; 1-1, Roca (p), min 14; 2-1, Roca, min 16; 2-2, Mirko Bertolucci (f.d.), min 27; 2-3, Caldú, min 34; 3-3, Torra, min 35.

Qui quedarà en primera posició a les eleccions al Parlament?