El Roncato Vic guanya a Lleida gràcies a dos gols de Titi Roca en l’últim minut

El Roncato Vic va guanyar aquest dimarts per 4-5 a Lleida gràcies a dos gols marcats per Titi Roca en l’últim minut, amb només quatre segons de diferència.

18/11/2009

El Lleida va fer una sortida fulgurant i Marc Vergés va marcar dos gols en els primers minuts, segons la crònica d”El 9 Esportiu’. El Vic va respondre amb solvència mitjançant Romà Bancells, que també va marcar dos gols (2-2). A més, els osonencs es van avançar amb un gol de penal de Titi Roca. El Lleida va reaccionar (4-3), però la inspiració i la qualitat de Titi Roca, primer en transformar una falta directa i després en una jugada, van permetre al Vic endur-se el triomf.

Amb aquesta victòria el Vic se situa en segona posició a dos punts de líder. Els altres resultats de la jornada van beneficar els interessos vigatans, ja que el Barça va empatar a 3 amb el Vilanova, i el Liceo va perdre amb el Noia per 5-4, i el Reus amb el GEiEG per 7-4.

Lleida Llista: Gascón, Trilla, Giralt, Vergés i Seró -equip inicial-, Soteras, Tomàs i Casanovas.

Roncato Vic: Sergi Fernández, Carbó, Titi Roca, Bancells i Torra -equip inicial-, Masoliver, Pla i Borja lópez.

Gols: 1-0 (1′) Vergés. 2-0 (4’0) Vergés. 2-1 (5′) Bancells. 2-2 (11′) Bancells. 2-3 (31′) Titi Roca, de penal. 3-3 (35′) Tomàs.4-3 (39′) Seró. 4-4 (49′) Titi Roca, de falta directa. 4-5 (49′) Titi Roca.

El PSC ha de liderar els pactes per a la nova legislatura al Parlament?

En aquesta enquesta han votat 378 persones.