El Roncato Vic guanya el derbi amb el Voltregà per un ajustat 3-2

La primera part va acabar sense gols. A la segona, Titi Roca i Masoliver van avançar els vigatans amb un 2-0 que semblava sentenciar el partit, però el Voltregà va escurçar fins a dues vegades el marcador.

03/10/2010

El tercer gol vigatà va ser obra d’Ordóñez, i els dos dels de Sant Hipòlit, d’Anguita i de Carles Rodríguez, que al minut 47 va posar el 3-2 en el marcador que va donar emoció fins al final.

El partit va ser retransmès en directe per EL 9 TV, que el repeteix aquest diumenge a les 12 i demà dilluns a les 3 de la tarda.

Roncato Vic: Freixes, Borja, Carbó, Titi Roca i Bancells –equip inicial–; Masoliver, Ordoñez i Pla.

Voltregà: Torelló, Grau, Anguita, Romeu i Gerard Teixidó –equip inicial–; Carles Rodríguez, Urbano, Santi Teixidó i Molas.

Gols: 1-0 (30′) Titi Roca. 2-0 (31′) Masoliver. 2-1 (37′) Anguita. 3-1 (38′) Ordoñez, de falta directa. 3-2 (47′) Carles Rodríguez.

Àrbitres: Delfa i Melero. T.B.: Borja Lopez i Torelló.

Creu que la taxa d’alcoholèmia per poder conduir s’hauria de rebaixar?

En aquesta enquesta han votat 290 persones.