El Roncato Vic guanya el Noia per 3-1

El Roncato Vic va guanyar aquest dissabte el Noia per 3-1. La victòria permet al Vic continuar en l’aferrissada lluita que manté per la segona posició amb el Reus i el Liceo. Els vigatans jugaran dimarts a Lleida.

15/11/2009

L’equip osonenc va tenir el partit controlat des que Bancells va fer l’1-0, segons explica la crònica d”El 9 Esportiu’. Encara en la primera part Marc Torra va deixar les coses més clares ampliant el resultat (2-0) contra un rival que no tenia les idees clares.

En la segona part el Noia estava obligat a reaccionar, va sortir més envalentit i va buscar la porteria de Sergi Fernández. Sis minuts després de la represa, Guillem Cabestany va aprofitar el rebuig en un penal, que havia llançat ell mateix, per tornar a posar l’equip en el partit (2-1).

La victòria s’acabaria decidint en un altre llançament de penal, aquest cop a favor dels locals. Tit Roca no va fallar i a partir de llavors els actuals campions de la copa van poder jugar amb més tranquil·litat.

Roncato Vic: Sergi Fernández, Jordi Carbó, Titi Roca, Romà Bancells, Jordi Carbó –equip inicial–; Miquel Masoliver, Borja López i Sergi Pla.

Noia Freixenet: Xavi Puigbí, Joan Feixas, Guillem Cabestany, David Cáceres, Eloi Mitjans –equip inicial–; Francesc Bargalló i Aleix Esteller.

Gols: 1-0 (9′) Bancells. 2-0 (19′) Marc Torra. 2-1 (31′) Cabestany. 3-1 (34′) Titi Roca, de penal.

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 97 persones.