El Roncato Vic guanya per 1-4 al Vendrell

Tots els gols han estat a la segona part. Els del Vic, obra de Lucas Ordóñez (2), Titi Roca i Borja López. El del Vendrell, de Jordi Garcia.

09/10/2010

El Roncato Vic es va imposar en la seva visita a la pista del Vendrell, que s’estrenava a casa en la màxima categoria. Els osonencs es van avançar en la primera part contra un equip que va jugar bé i va tenir ocasions, però no es van poder distanciar clarament.

En el segon temps els locals es van situar amb un ajustat 1-2 i van creure en la possibilitat de puntuar, però el Vic va imposar el seu saber fer a dins de la pista i amb dos gols en els últims cinc minuts va decantar el partit i el triomf cap al seu costat.

Ordóñez va marcar per partida doble, mentre que Borja López va inaugurar el marcador i Titi Roca va completar el triomf. Després de l’1-4, el porter Ernest Freixas va aturar un penal i va mantenir el resultat.

Vendrell: Pere Salvador, Ruiz, Pena, Julivert i Jordi Garcia –equip inicial–; Borja Ferrer Cristian Rodríguez, Albesa, Esteva i Grau.

Roncato Vic: Freixas, Borja López, Jordi Carbo, Titi Roca i Bancells –equip inicial–; Masoliver, Pla, Ordóñez, Molera i Baget.

Gols: 0-1 (19′) Borja López. 0-2 (39′) Ordóñez. 1-2 (42′) Jordi Garcia. 1-3 (45′) Titi Roca. 1-4 (48′) Ordóñez, de penal.

Àrbitres: Mayor i Mariñas.

El Barça eliminarà el PSG a la Champions?

En aquesta enquesta han votat 275 persones.