El Roncato Vic guanya per 3-2 el Tenerife en el seu debut a casa a l’OK Lliga

El Roncato Vic ha guanyat per 3-2 el Tenerife en el seu debut a casa a l’OK Lliga. Els gols locals han estat obra de Masoliver, Bancells i Torra. El Vic ha fallat excessivament en el llançament de les faltes directes i els penals.

03/10/2009

El Roncato Patí Vic va haver de patir de valent dissabte per emportar-se la victòria en la segona jornada de l’OK Lliga davant el Tenerife. El conjunt de Quim López es va acabar imposant per 3 gols a 2 en un partit que el Vic no va saber tancar quan tocava i que li va acabar comportant nerviosisme a la part final.

El conjunt vigatà suma així la segona victòria consecutiva i comença la competició amb molt bon peu. De la mateixa forma va començar el partit de dissabte. El conjunt vigatà es va trobar amb un gol matiner gairebé sense ni haver-lo buscat. Miquel Masoliver va provar un tret llunyà que anava fora però la fortuna va voler que impactés en Xavi Costa, que defensava al costat del pal, i la bola entrava mansament al fons de la porteria de Nicoletti.

El partit se’ls posava de cara però els àrbitres s’encarregaven de no deixar les coses tan clares. En el mateix minut assenyalaven un penal i una falta directa contra el conjunt vigatà que en ambdues ocasions aturava Sergi Fernández. La falta directa, però, deixava el Vic amb un jugador menys perquè Titi Roca havia vist una targeta blava molt rigorosa.

Això ho va aprofitar el Tenerife i en un refús de Fernández a un tret d’Ángel Rodríguez, Marc Soler marcava l’empat a 1.

El partit s’equilibrava i cap dels dos equips era capaç de ser superior. Al minut 15 arribava una ocasió clara pel Tenerife amb una falta a la frontal que anava al pal de Fernández. La millor ocasió del Vic era doble.

Primer Masoliver enviava una bola al pal que no entrava per poc i en la continuació de la jugada el Vic era objecte de penal. Masoliver enviava la bola de nou al pal. Abans del descans, Bancells deixava les coses clares quan rebia una bola a la frontal, es regirava i enviava un tret a l’escaire fent el 2 a 1.

A la segona meitat, els dos conjunts van sortir a l’atac, disposats a lligar el partit. Torra marcava el tercer gol aviat definint molt bé un contraatac que havia llançat el capità vigatà, Titi Roca.

Avançava la segona part i el Vic desaprofitava ocasions per tancar el partit. Al minut 37, Torra no podia superar Nicoletti en un penal favorable als vigatans. Només dos minuts més tard, el Vic disposava d’una falta directa per acumulació de faltes del Tenerife. Titi Roca, però, tampoc superava Nicoletti.

I diuen que qui perdona ho acaba pagant. Un minut més tard, Miguel Ángel Sánchez marcava el 3 a 2 i deixava el partit per decidir. La recta final va ser d’infart. El Vic, amb vuit faltes acumulades, es defensava d’un Tenerife que l’atacava fort. La novena falta arribava quan faltaven dos minuts i Quim López protestava i veia la targeta blava obligant el Vic a jugar amb un menys el que restava. El nerviosisme no va impedir una nova victòria d’un Vic que ha de millorar en jugades de bola aturada.

Roncato Patí Vic: Fernández, Masoliver, Borja, Titi Roca, Marc Torra –cinc inicial–; Romà Bancells i Sergi Pla.

Cemento Teide Tenerife: Nicoletti, Coy, Costa, Soler, Ángel Rodríguez –cinc inicial–, M.A. Sánchez i Achilli.

Gols: 1-0, Masoliver, min 4; 1-1, Marc Soler, min 6; 2-1, Bancells, min 24; 3-1, Torra, min 31; 3-2, M.A. Sánchez, min 40.

El Barça eliminarà el PSG a la Champions?

En aquesta enquesta han votat 295 persones.