El Roncato Vic guanya per 4-1 l’anada de la final de la Supercopa contra el Barça

El Roncato Vic va derrotar per 4-1 el Barça Sorli Discau en el partit d’anada de la supercopa d’Espanya i pot somiar que conquereix el títol.

13/09/2009

Els osonencs tenen tres gols d’avantatge de cara al partit de tornada que es jugarà al Palau Blaugrana el proper dissabte dia 19.

El Barça es va avançar en el marcador en els primers minuts però els osonencs van saber empatar el partit abans del descans, i en la segona meitat van aconseguir un avantatge de tres gols gràcies a tres dianes de Miquel Masoliver en només tres minuts davant del seu exequip.

Els osonencs van sortir molt centrats en el partit i van tenir alguna bona ocasió, però va ser l’exjugador del Vic Jordi Adroher el que va avançar el seu nou equip en el minut quatre (0-1). El Barça es va sentir còmode amb el marcador a favor i va buscar els contraatacs per intentar incrementar-ne l’avantatge. El capità del Vic Titi Roca va fer una gran assistència a Marc Torra, que va empatar. Els dos conjunts van tenir ocasions però la més clara abans del descans va ser una rematada de Roca.

En la segona meitat els dos equips van baixar el ritme i no es van arriscar en atac. Una jugada de Beto Borregán en solitari contra el porter Sergi Fernández va tornar a portar un bon ritme al partit. El Barça va tenir un parell d’ocasions amb Mia Ordeig i Adroher, que va desaprofitar una falta directa, però la tornada de Torra a la pista va portar més ocasions per als locals. En una jugada ràpida, Masoliver va avançar per primer cop al Vic i, poc després, una passada de Torra va servir a Masoliver per muntar un contraatac i ampliar l’avantatge.

Els blaugrana tenien pressa en atac per intentar reduir el marcador advers però no van estar encertats de cara a la porteria. Masoliver va tancar la seva gran actuació contra el seu exequip en transformar una falta directa a quatre minuts del final i situar el 4-1 en el marcador. La tornada es jugarà el proper dissabte al palau Blaugrana.

Roncato Vic : Sergi Fernández, Carbó, Titi Roca i Bancells –equip inicial–; Masoliver, Borja López i Pla.

Barça: Egurrola, Ordeig, Panadero, Adroher i Carlos López –equip inicial–; Lluís Teixidó, Borregan i Reinaldo Garcia.

Gol: 0-1 (4′) Adroher. 1-1 (18′) Torra. 2-1 (43′) Masoliver. 3-1 (44′) Masoliver. 4-1 (46′) Masoliver, de falta directa.

El partit va ser retransmès en directe per EL 9 TV, que n’emetrà tres repeticions: aquest diumenge, a la 1 del migdia i a les 7 de la tarda, i demà dilluns a les 3 de la tarda.

En aquesta enquesta han votat 889 persones.