El Roncato Vic, nou líder de l’OK Lliga després de guanyar a Lloret remuntant als últims cinc minuts

El Roncato Vic és el nou líder de l’OK Lliga després de guanyar a la pista del Lloret el partit ajornat. Un gol de Marc Torra dos minuts abans del final va donar el triomf al Vic en un partit que s’havia posat costa amunt i que van remuntar en els darrers cinc minuts.

31/03/2010

El Lloret va sortir amb moltes ganes i en el primer minut Rodri va inaugurar el marcador. Poc després, els locals van tenir més bones ocasions fins que el tècnic, Quim López, va fer canvis, i l’entrada de Borja López va aportar perill. El mateix jugador va fer l’empat a un. Aquest 1-1 va fer mal als locals i el Vic va controlar el partit i va tenir ocasions fins al descans.

En la segona meitat, el Lloret va tornar a buscar el gol i el va trobar (2-1). El partit va entrar en una fase amb ocasions per als dos equips, però sense que cap les pogués transformar. Quan es va entrar en els darrers cinc minuts, el Vic va disposar d’una falta directa per les deu faltes d’equip del Lloret, i el capità, Titi Roca, no va fallar i va aconseguir l’empat. Els lloretencs es van posar nerviosos i això ho van aprofitar els osonencs per tornar a dominar i només dos minuts abans del final aconseguir el gol del triomf i del lideratge.

Lloret: Serra, Marc Tibau, Rodri, Casalí i Lladó –equip inicial–; Martos, Xavier González i Crespo.

Roncato Vic: Sergi Fernández, Carbó, Titi Roca, Bancells i Marc Torra –equip inicial–, Borja López, Masoliver i Pla.

Gols: 1-0 (1′) Rodri. 1-1 (14′) Borja López 2-1 (32′) Xavier González. 2-2 (45′) Titi Roca, de falta directa. 2-3 (48′) Marc Torra.

l 2 a 3, el gol de la victòria a 1 minut i 50 segons del final. El gol és de Torra, que ho celebra al fons però en Borja l’acaba d’empènyer “per si de cas”.

En aquesta enquesta han votat 893 persones.