El Roncato Vic passa a semifinals de la Copa del Rei golejant el Noia per 3-0

Tres gols de Titi Roca, Borja López i Romà Bancells han donat la classificació del Roncato Vic per les semifinals de la Copa del Rei. Un cop més, el porter del Vic, Sergi Fernández, ha estat un dels artífex de la fàcil victòria contra el Noia. El partit ha estat transmès en directe per EL 9 TV.

26/02/2010

Titi Roca ha avançat el Roncato Vic en el marcador amb un gol de penal al minut 10. El Vic dominava el partit i ha recollit el segon premi amb una passada de Titi Roca que ha aprofitat Borja López per fer pujar el 2-0 al marcador, resultat amb el qual se n’han anat als vestidors.

A la segona part, una ràpida internada de Borja López ha estat aprofitada per Romà Bancells, lliure de marcatge, per sentenciar el partit de quarts de final amb un 3-0 ja molt complicat de remuntar per als del Penedès. Amb un Sergi Fernández que aturava penals i tot allò que se li posava per davant, i amb un Vic que podia haver golejat tranquil·lament al seu rival, s’ha arribat al final del matex.

En aquesta enquesta han votat 405 persones.