El Roncato Vic pateix més del compte per derrotar el cuer (5-3) i es manté a un punt del líder

El Roncato Vic rebia a l’Olímpic el Maçanet, el cuer de l’OK Lliga, amb l’assignatura pendent de poder guanyar els equips de la part baixa de la taula amb més comoditat. Els vigatans van fer els deures, però van haver de treballar fins al final.

14/02/2010

Tenint en compte que era la tarda de Carnaval, el Maçanet es va disfressar d’equip gran. El conjunt de la Selva va fer un partit molt seriós, sobretot en defensa. Els visitants van avançar-se en el primer minut, amb una jugada sortint per darrere la porteria, però el Vic va reaccionar. Primer Titi Roca i després Bancells van donar la volta al marcador abans dels deu minuts de joc.

El partit va ser força obert, i el Maçanet va posar en dificultats un Vic espès en atac i imprecís en defensa. Marc Roca, el millor del partit, va aprofitar el desconcert per calcar la jugada del primer gol visitant: un altre cop sortint des del darrere de la porteria va col·locar l’empat a dos al marcador. El descans va servir per posar ordre a les files del Roncato Vic.

A la represa, els locals van tirar de la qualitat individual. Torra va inventar-se una bona jugada personal per fer el 3 a 2. L’alegria va durar poc ja que, en el mateix minut, Marc Roca va rematar al segon pal una bona passada de Lucas Martínez.

El Maçanet va començar a creure’s l’opció de puntuar a Vic, i això va fer esperonar els aficionats i jugadors vigatans, que van posar una marxa més al partit i a l’ambient del pavelló. Masoliver va completar un bon contraatac dirigit per Marc Torra per marcar el 4 a 3 quan restaven deu minuts per al final.

En aquest punt, el partit es va trencar: els vigatans van tenir diverses oportunitats de sentenciar, incloent-hi un travesser, mentre que el Maçanet també va disposar d’opcions clares de gol, com una falta directa que Maqueda va errar.

Enmig de tanta agitació, va tornar a aparèixer la figura de Torra, que amb una altra gran jugada personal va deixar enrere els defensors i va superar Calonge. Tot i patir més del compte, el Roncato Vic va sumar els tres punts.

El Barça eliminarà el PSG a la Champions?

En aquesta enquesta han votat 295 persones.