El Roncato Vic pateix però suma la primera victòria a l’OK Lliga a Alcoi

El Roncato Patí Vic ha començat la Lliga amb victòria. El conjunt de Quim López es va desfer de l’Alcoi (2-3) en un partit més disputat del previst inicialment i que va acabar decidint un gol de Romà Bancells a la segona meitat.

27/09/2009

Els de López van sortir disposats a endur-se el partit i el primer gol els va arribar molt aviat. Al minut 4, Marc Torra culminava a la perfecció una jugada estudiada “que ha sortit a la perfecció”, explicava el tècnic, Quim López. El Vic se sentia còmode i disfrutava fent un bon hoquei. Això es feia palès al marcador al minut 9 quan Miquel Masoliver culminava un bon contraatac i feia el 0 a 2 que deixava el partit molt de cara.

Tot i això, el conjunt vigatà es complicava la vida i es relaxava pensant que la feina ja estava feta. I en cinc minuts, l’Alcoi tornava al matx. Al minut 20, els àrbitres castigaven una acció de Sergi Pla on desviava la bola amb el patí amb penal i això donava l’ocasió a Rodero, que no perdonava Sergi Fernández i feia l’1 a 2.

Al minut 23, una falta directa contra el Vic donava una nova opció al conjunt alcoià, però Fernández aturava el tret de Rodero. Abans del descans, però, un bloc a mitja pista del conjunt alcoià els servia per crear una clara superioritat i Cristian Santiago aconseguia empatar i marxar al descans amb el partit del tot obert.

El segon temps l’hoquei que es va veure a Alcoi va canviar de dalt a baix. El partit es va tornar travat i al Vic va desaparèixer la sensació d’equip. L’ansietat per resoldre el partit feia que cadascú fes la seva batalla i no es jugava com a equip. Els vigatans arribaven amb comptagotes a la porteria alcoiana i Bancells enviava una bola al pal al minut 30 de partit.

La gran quantitat de faltes alcoianes per parar les individualitats del Roncato Patí Vic els feien arribar a les 10 faltes acumulatives ben aviat i Titi Roca disposava de l’oportunitat de tornar a avançar els vigatans. Però no ho aconseguia i el seu tret sortia alt.

Al minut 40 arribava el gol de la tranquil·litat. Romà Bancells culminava un bon contraatac i enviava una bola enverinada, penjada al primer pal del porter, que acabava al fons de la xarxa. Era el 2 a 3.

El partit, però, no estava tancat i els alcoians insistien en tot moment i els dos porters prenien molt de protagonisme.

S’exhaurien els minuts i el partit no es decidia. Per posar-hi més emoció, els àrbitres castigaven Marc Torra amb una targeta blava que deixava el Vic en inferioritat i que donava una ocasió franca als d’Alcoi. La falta directa l’executava, un cop més, Rodero però de nou Fernández aturava el tret.

Un penal al darrer minut favorable al Vic i que va fallar Borja posava el punt i final a una primera victòria d’allò més treballada.

Enrile PAS Alcoi: Navedo, Rodero, Cristian Santiago, Maggio, Diego Là –cinc inicial–, Illa i Pablo Daniel Saez.

Roncato Patí Vic: Fernández, Bancells, Masoliver, Titi Roca, Torra –cinc inicial–, Borja i Pla.

Gols: 0-1, Torra, min 4; 0-2, Masoliver, min 9; 1-2, Rodero (p.), min 20; 2-2, Santiago, min 24, 2-3, Bancells, min 40.

En aquesta enquesta han votat 855 persones.