El Roncato Vic remunta un 0-2 en contra i guanya el Lloret per 6-3

El Roncato Vic va guanyar el Lloret per 6-3 després de remuntar a la segona part un 0-2 en contra. El Vic va saber aprofitar dos penals per situar el marcador en 3-3. La victòria vigatana es va decidir als últims 10 minuts de partit.

(fitxa tècnica a l’interior)

01/11/2009

Roncato Vic: Sergi Fernández, Masoliver, Bancells, Titi Roca i Torra –cinc inicial–; Carbó, Borja López i Pla.

Lloret: Serra, Rodrí, Lladó, Marc Tibau i casalí –cinc inicial–; Xavier González, Martos i Crespo.

Gols: 0-1 (1′) Casalí. 0-2 (16′) Lladó. 1-2 (20′) Torra. 2-2 (28′) Torra, de penal. 3-2 (38′) Carbó, de penal. 3-3 (40′) Marc Tibau. 4-3 (44′) Titi Roca. 5-3 (45′) Titi Roca, de penal. 6-3 (49′) Torra.

En aquesta enquesta han votat 403 persones.