El Vic arrenca a Primera Catalana amb una valuosa victòria al camp de l’Olot

El gol el va fer Guillem Prieto a l’equador del segon temps.

06/09/2010

El Vic va debutar amb victòria davant l’Olot, a qui va guanyar per 0 a 1 en el seu retorn a Primera Catalana. Un únic gol de Guillem Prieto, a l’equador del segon temps, va permetre als vigatans sumar els tres primers punts de la temporada davant un equip que com el Vic també és nou a Primera Catalana.

La primera part va ser poc vistosa, amb poques oportunitats per als dos equips, que van demostrar molt respecte l’un de l’altre. Pel Vic, l’ocasió més clara de perill la va portar Cesc Pla, amb una jugada d’atac que el davanter no va saber definir en els metres finals. L’Olot va portar perill al final del primer temps, amb tres jugades d’atac: la primera de Roger que va acabar amb un xut desviat; a la jugada següent Arimany va rematar fora després d’una indecisió de la defensa vigatana i finalment una rematada d’Alonso que va sortir molt per damunt del travesser de la porteria de Montero.

Al segon temps va continuar amb la mateixa tònica de la primera part: poques ocasions, molt joc al mig del camp amb molta lluita, unes defenses molt segures i uns porters que van tenir molt poca feina i que pràcticament durant tot el partit van passar inadvertits.

Guillem, però, es va convertir en el protagonista del matx en transformar un gran gol al minut 76 que donava la victòria al seu equip. El migcampista va treure petroli d’una pilota que es donava per perduda i va aconseguir amb un gran xut que la pilota anés per tota l’esquadra de la porteria defensada per Reig.

Amb el marcador a favor, l’Olot no va poder canviar el seu joc davant una defensa vigatana molt completa, mentre que en atac, el Vic va disposar de tres gran ocasions per ampliar el marcador, però ni Pi, en dues ocasions, ni Trulls van poder batre en diversos u contra u el porter local, que va evitar la golejada final d’un partit que en els darrers minuts es va animar.

Olot: Reig, Arimany, Hereu, Berga, Juanjo, Hosterch (Marquitos, min 79), Abel, Ferran, Roger (Villaplana, min 69), Alonso (Mito, min 69) i Robert.

Vic: Montero, Carrascal, Cesc (Coll, min 75), Pla, Marcel, Héctor, Dot, Óscar (Trulls, min 17), Santanera (Pi, min 69), Minuesa i Prieto.

Àrbitre: Vastida Torres. Bé. Va ensenyar targeta groga als locals Roger i Abel i als visitants Carrascal, Coll, Cesc i Héctor.

Gols: 0-1, Guillem, min 76.

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 416 persones.