El Vic comença la Lliga amb una victòria molt treballada a Manresa amb un gol al minut 92

El gol de la victòria va arribar al minut 92, quan Manresa i Vic empataven a dos gols.

08/09/2014

En temps de descompte, Rodri va robar una pilota al porter dels del Bages i va marcar el gol que donava els primers tres punts als vigatans. Aquesta, però, no va ser l’última ocasió del partit.

Al minut 94, Guillem va fer un penal a Juanichu, que no es va acabar convertint en gol. Amb aquesta intensitat i amb un 2 a 3 a l’electrònic acabava el primer partit que estrenava la lliga pels dos equips.

El primer gol del Vic havia estat una realitat gràcies a una rematada de cap de Tena a la sortida d’un córner i, el segon, amb un xut potent de Josep Puigdesens.