El Vic guanya el Tàrrega tot i rebre tres gols en mitja hora i ja és líder en solitari

El Vic i el Tàrrega eren dos dels equips que fins ara no havien perdut cap punt, a més que rebien pocs gols. Al partit d’ahir els targarins van perdre la imbatibilitat i el Vic va rebre tres gols quan fins ara era un equip molt segur.

27/09/2010

El Tàrrega va començar molt fort, i va tenir el premi del gol aconseguit per Pijoan al minut 10 amb un xut per l’escaire. El Vic va reaccionar de seguida, i en una contra Santanera feia l’empat en superar la sortida del porter. La defensa del Vic no va tenir el dia i amb les seves errades va permetre al Tàrrega aconseguir dos gols més amb rematades de Pijoan i Rey. Els homes de Pere Vila van poder retallar diferències poc abans del descans a la sortida d’un córner rematat per Muniesa.

A la represa, el Vic va sortir decidit a donar el tomb al marcador. Ja al primer minut va tenir una rematada que no va entrar per ben poc. Al minut 54, Guillem va treure una falta, el porter visitant no va saber controlar la centrada i la pilota va anar a peus d’Héctor, que empatava el partit. El Tàrrega no sabia reaccionar i només va trobar la solució de les entrades fortes que van acabar amb les expulsions de Roca i Carballo. Després, Sergi va fer penal a Muniesa i Cesc Pla va fer el quart del Vic, i va capgirar un marcador quan semblava impossible. Només cal lamentar la injusta expulsió de Guillem al minut 82.

Vic: Montero, Jordi Pla, Héctor, Trulls (Marc Verdaguer, min 89), Santanera (Pol Coll, min 46), Muniesa (Soler, min 77), Casas, Guillem, Francolí, Cesc Pla i Marcel Verdaguer.

Tàrrega: Chiner, Vendrell, Font, Denis, Roca, Carballo, Raya (Sergi, min 69), Rafa Delgado, Rey (Cortés, min 85, Kiko i Pijoan.

Àrbitre: Héctor Robas Bondia. Regular. Va ensenyar targetes grogues als locals Héctor, Santanera, Francolí, Soler i Pol Coll i als visitants Font, Roca (2), Carballo (2), Rey i Sergi. Vermella directa al local Guillem al minut 82.

Gols: 0-1, Pijoan, min 10; 1-1, Santanera, min 14; 1-2, Pijoan, min 16; 1-3, Rey, min 29; 2-3, Muniesa, min 42; 3-3, Héctor, min 54; 4-3, Cesc Pla (p.) min 70.