El Vic guanya per 3-2 la Rapitenca i mantindrà les opcions de salvar-se fins a l’última jornada

Ara el Vic, amb 36 punts, necessita guanyar diumenge al camp d’un Vilassar, que ja té la feina feta, i esperar que ni la Muntanyesa ni el Júpiter, que tenen un punt més que els osonencs, no guanyin la setmana vinent.

13/05/2013

El Vic es va avançar al minut 5 amb un gol d’Albert Soler, però de seguida els visitants van empatar. Les coses es van complicar quan Pol Barnils va ser expulsat en veure la segona targeta groga, al minut 42. La Rapitenca va capgirar el marcador només començar la segona part amb un gol de Teixdor. Dues dianes de Bernat, però, van capgirar el marcador i el 3 a 2 es va establir com a definitiu. Ara el Vic, amb 36 punts, necessita guanyar diumenge al camp d’un Vilassar, que ja té la feina feta, i esperar que ni la Muntanyesa ni el Júpiter, que tenen un punt més que els osonencs, no guanyin la setmana vinent. Es dóna el cas que el rival de la Muntanyesa serà el Manlleu, que en cas de victòria podria contribuïr en la salvació de l’etern rival. El Júpiter, per la seva banda, rebrà un Palamós que li treu tres punts.