El Vic torna a mostrar el seu millor joc i goleja el Farners per 6-2

El Vic va guanyar aquest diumenge el Farners per 6-2. El canvi del Vic que va perdre al camp del Lloreda amb l’equip que va golejar el Farners és absolut.

23/11/2009

Contra els de Santa Coloma, el Vic va marcar aviat, va anar sempre per davant en el marcador i va fer un bon partit i, a estones, un gran partit.

Una acció de Trulls al minut 4 va servir per inaugurar el marcador, i poc després, Pujol, que va fer un gran partit, aconseguia el segon. Malgrat que el Farners va marcar de penal, inexistent, el Vic va controlar el matx en tot moment. Poc després del descans, els locals van marcar el tercer, però el Farners, que va lluitar sempre, podia reduir distàncies.

El Vic tenia el dia bo i Trulls va fer el quart després d’un gran servei de Carrascal i el partit es va acabar perquè els homes de Ramon Mayo van jugar a plaer i amb dos gols més es van fer perdonar el pobre espectacle de la setmana passada al camp del Lloreda. Ara només es tracta que l’equip sigui capaç de mantenir aquesta bona línia de joc en el futur.