El vídeo de l’espectacular gol de Baruc al Palamós-Manlleu

Els manlleuencs van guanyar per 0 a 4, amb una gran segona part on van arribar tres dels gols. Baruc va ser l’autor d’un espectacular quart gol des del mig del camp.

29/10/2012

Després d’una primera part accidentada, amb la lesió del col.legiat principal, el Manlleu va arribar al descans amb un gol del Palamós en pròpia porta. A la segona part l’entrada de Fortet va revolucionar l’equip i els osonencs van passar a dominar el matx. Al minut 60 Fortet aprofitava una pilota morta dins de l’àrea per marcar. El 0 a 3 va ser obra de Manel Sala i Baruc va arrodonir la victòria amb un gol des del mig del camp. Ara el Manlleu és quart amb 15 punts, empatat amb l’Europa.

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?