El Voltregà B femení guanya la lliga i tanca la temporada amb dos títols

Ja van guanyar la Copa Generalitat al febrer i ara s’han endut el títol de Nacional Catalana

El femení del Voltregà empeny fort. El segon equip del club es va endur el títol de Nacional Catalana contra el Palau B després de guanyar el segon partit, aquest dissabte, a la tanda de faltes directes.

El Voltregà es va posar per davant al minut 10 quan Paula Vilamala transformava en gol un refús de la portera del Palau. Les vallesanes però no van tardar gaire a empatar. Va ser amb un xut exterior d’Irina López. El marcador no es va tornar a moure fins a la segona meitat. Esther Vistós amb una bona jugada individual i un potent xut feia el 2 a 1 però al tram final, Dolors Font feia el 2 a 2 final desviant un xut des de mitja pista de Mariona Colomer.

Després d’una pròrroga sense gols, el partit es decidiria a la tanda de faltes directes. Mariona Mora va aconseguir marcar-ne una pel Voltregà mentre que Aina Lafon, que jugava el seu darrer partit amb el Voltregà, va aturar les tres faltes directes i va permetre que l’equip s’endugués el títol. La mateixa Lafon va ser l’encarregada d’aixecar el trofeu i l’eufòria es va desfermar sobre el terratzo de l’Oliveras de la Riva. L’equip dirigit per Natasha Lee no podrà pujar a OK Lliga perquè ja hi té el primer equip però posa de manifest que el planter femení del club blanc-i-blau puja fort.

En aquesta enquesta han votat 894 persones.