El Voltregà cau golejat per 4 a 0 a la pista del Vilafranca

Malgrat la derrota, el Voltregà es manté novè amb 35 punts, tres menys que el Calafell que és vuitè, i que és el primer equip que obtindria plaça per jugar la Copa de la Cers.

28/04/2014

Els de Ricard Ares van tenir opcions de marcar però un encertat Gerard Camps va aturar totes les boles. El primer gol va arribar a dos minuts pel descans després d’una jugada estudiada entre Pablo Aguarón i Joan Vázquez que aquest últim va enviar al fons de la porteria de Torelló. A la represa, Aguarón va fer pujar el 2 a 0 de penal mentre que Xavi Caldú va tornar a marcar pels locals de falta directa. Ja al final, una contra trenada entre Jordi Galán i Marc Navarro va acabar amb el quart gol vilafranquí.

En aquesta enquesta han votat 111 persones.