El Voltregà defensa el liderat derrotant el Centro Asturiano per 4-2

El Voltregà ha defensat a la perfecció el liderat imposant-se al Centro Asturiano per 4-2. El Voltregà va saber reaccionar al 0-1 psicològic al minut 4. Després d’arribar 2-2 al minut 41, dos gols de Molas a les acaballes van deixar a les clares qui es mereixia la victòria.

29/11/2009

CP Voltregà: Torelló, G. Teixidó, Urbano, Anguita, C. Rodríguez –cinc inicial–, Molas, Romeu i Ribot.

CA Oviedo: Díaz, Coto, Isla, Rodríguez, César Gutiérrez –cinc inicial–, De la Cal i Enol González.

Gols: 0-1, Coto, min 4; 1-1, Carles Rodríguez, min 12; 2-1, Anguita, min 29; 2-2, Coto (f.d.), min 41; 3-2, Molas, min 46; 4-2, Molas, min 47.

El partit va ser retransmès per EL 9 TV. Aquest dilluns, a les 3, se’n va una última redifusió.