El Voltregà elimina el Manlleu i jugarà la final contra el Gijón

El derbi osonenc de les semifinals ha acabat 5 a 2

25/03/2017
Gijón

El Voltregà jugarà la final de la Copa d’Europa femenina d’hoquei patins aquest diumenge, a les 12 del migdia, davant l’Hostelcur Gijón d’Anna Casarramona. Les de Sant Hipòlit s’han imposat al Manlleu per 5 a 2 en la semifinal osonenca disputada aquest vespre al pavelló Adolfo Suárez de Gijón.

El Manlleu ha sorprès amb una defensa en zona i ha estat l’equip que ha generat més ocasions a la primera part, però un gol de Nara López just abans de la mitja part ha avançat les blanc-i-blaves. Laura Barcons ha empatat de falta directa a l’inici de la segona part, però Berta Tarrida, Adriana Gutiérrez i Natasha Lee (de falta directa) han obert una escletxa al marcador insalvable per al Manlleu. Judit Burgaya i Nara López han deixat el marcador en el 5 a 2 definitiu.

Voltregà i Gijón -que ha eliminat el Benfica amb un gol d’or- desempataran demà el palmarès de la Copa d’Europa. Els dos equips l’han guanyat quatre vegades. El partit es podrà seguir a les 12 del migdia en directe per EL 9 FM i a partir les dues de la tarda -quan acabi el Futbol en Joc- en diferit per EL 9 TV.

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 56 persones.