El Voltregà es classifica per la Copa de la Reina després de derrotar el Vilanova i el Mieres

El Voltregà femení ha trobat finalment la línia de la victòria aquest 2010. El conjunt de Pep Maydeu ha completat un bon cap de setmana sumant els sis punts possibles davant el Vilanova i el Mieres i ja s’ha assegurat un lloc virtual a la Copa de la Reina femenina.

01/02/2010

Matemàticament encara hi hauria una remota opció que les deixaria fora però passaria perquè el Voltregà perdés els dos partits que falten per acabar la primera volta i que l’Arenys de Munt guanyés els tres enfrontaments que li queden, un d’ells contra el Vilanova. A més a més, també hauria d’igualar la diferència de gols voltreganesa que ara mateix és de 50 gols pels 29 que té l’Arenys.

La jornada del cap de setmana, però, va ser d’allò més bona pel Voltregà, tot i que amb dos partits molt diferenciats. Dissabte davant el Vilanova les blanc-i-blaves van avançar-se molt aviat i Anna Romero desviant una centrada de Carla Giudici i Motxa Barceló rematant una centrada de Romero posaven el 2 a 0 al minut 3. A partir de llavors, però, el Voltregà va començar a esvair-se de mica en mica i això va esperonar el Vilanova, que no va saber superar Laia Vives.

Figuerola va posar emoció amb un gol abans del descans, preludi del domini vilanoví a la segona meitat. Tot i això, la seva portera va ser qui va tenir més feina i va mantenir el conjunt vilanoví dins el partit. Una falta directa a un segon i mig del final hagués pogut canviar el resultat de 2-1 però Berta Tarrida no va superar Vives.

Diumenge les coses van ser molt més senzilles. El Voltregà no va prendre riscos i a la porteria hi va jugar Meritxell Puigdemunt d’entrada. Els gols van anar caient un rere l’altre i s’arribava al descans amb un contundent 9 a 2. A la segona meitat l’equip va baixar el ritme, però tot i això el partit va acabar amb un contundent 16 a 3.

El partit contra el Vilanova pot veure’s íntegrament aquest dilluns a les 3 de la tarda per EL 9 TV.

Qui és favorit a les eleccions presidencials dels EUA?

En aquesta enquesta han votat 559 persones.