El Voltregà femení d’hoquei perdona i acaba empatant a dos amb el Bigues

A sis minuts pel final Motxa Barceló feia el 2 a 1 i semblava que deixava el partit sentenciat però un xut llunyà de Judith Milla permetia a les vallesanes empatar a tres minuts pel final.

24/09/2012

La primera part va ser una lluita de tu a tu. El Voltregà generava joc però amb un ritme inferior a l’habitual, sense trobar bones opcions de combinar. A la represa van arribar els gols. Carla Giudici va obrir la llauna amb un tret des de l’interior del quadre però la resposta va ser immediata i Vanesa Garcia empatava pel Bigues al mateix minut. A sis minuts pel final Motxa Barceló feia el 2 a 1 i semblava que deixava el partit sentenciat però un xut llunyà de Judith Milla permetia a les vallesanes empatar a tres minuts pel final.

En aquesta enquesta han votat 77 persones.