El Voltregà femení guanya el segon partit (4-1) contra el CP Rivas

Lee, Tarrida, Barceló i Comas van fer els gols del conjunt blanc-i-blau en un partit còmode

22/10/2016
Sant Hipòlit de Voltregà

El Voltregà femení segueix amb pas ferm a l’OK Lliga femenina. El conjunt d’Alberto Borregan va superar aquest dissabte al CP Rivas per 4 gols a 1 en el primer partit a casa i ja suma dues victòries consecutives. Les voltreganeses no van tenir problemes per imposar-se però els va costar obrir la llauna. No va ser fins al minut 15 quan Natasha Lee va fer el primer i abans del descans Berta Tarrida va poder fer el segon. A l’inici de la segona meitat, Motxa Barceló va fer el tercer. Ana Horche va fer el primer gol per les madrilenyes al minut 25 mentre que Joana Comas va fer el definitiu 4 a 1 quan quedaven sis minuts pel final.

El conjunt voltreganès és líder amb sis punts, nou gols a favor i només un en contra.

En aquesta enquesta han votat 880 persones.