El Voltregà guanya 6 a 5 el Vilanova amb remuntada final i polèmica

Els de Sant Hipòlit van aconseguir la victòria en un partit vibrant que no es va decidir fins als darrers instants. Durant tot l’enfrontament hi va haver alternances al marcador.

07/01/2013

A l’inici de la segona part el Voltregà dominava 3 a 1, però els del Garraf van empatar, amb dues dianes de Creus i Garcia. Armengol tornava a avançar el Voltregà, però Gil i Creus giraven l’electrònic quan faltaven sis minuts per acabar. Dos gols de Vargas als dos últims minuts, finalment, van donar la victòria als de Sant Hipòlit.

Encara hi va haver temps per la jugada polèmica: un possible penal d’Armengol a l’àrea del Voltregà que els àrbitres no van xiular i que va enfurismar el Vilanova.

Ara el Voltregà és novè amb 18 punts, els mateixos que l’Igualada, el primer equip que es classificaria per jugar la copa del Rei. Els de Sant Hipòlit s’han d’enfrontar al Barça i el Maçanet en les dues jornades restants de la primera volta.

En aquesta enquesta han votat 893 persones.