El Voltregà guanya a l’últim sospir a la pista del Sitges

Amb un gol a l’últim minut del partit. Així es va decidir el partit del Voltregà a la pista del Sitges. El conjunt voltreganès es va acabar imposant al Sitges per 2 gols a 3 amb un gol de Jaume Molas a 14 segons del final.

07/12/2009

El conjunt voltreganès arribava a Sitges com a líder i havia de preservar el liderat com fos. Això va fer que l’equip sortís molt concentrat a la pista, sobretot en defensa. El Voltregà dominava i Anguita amb un tret des de fora de l’àrea culminant un contraatac feia el 0 a 1.

El Voltregà era amo i senyor del partit però no acabava d’aprofitar les accions clares de què disposava. Més sort van tenir els de Sitges en un contraatac al minut 7 on Martínez aprofitava un refús de Torelló per marcar l’empat. Tot i això, va quedar clar que només havia sigut un accident perquè els homes d’Ivan Sanz van seguir dominant fins als quinze minuts.

Tot i això, al minut 15 les coses es van igualar. El Sitges tenia més possessió i la primera part s’exhauria amb tempteig i precaució per part dels dos equips. Amb l’empat a 1 s’arribava al descans.

L’inici del segon temps va ser força diferent al primer. Sitges i Voltregà estaven frec a frec i les ocasions es repartien a una i altra porteria.
Fins al minut 46 el marcador no va tornar a canviar. Una bola penjada l’aprofitava Borràs per rematar acrobàticament i fer un gol de bella factura. El Sitges es posava per davant i al Voltregà li tocava refer-se per puntuar.

Quedaven quatre minuts i el partit es va convertir en un atac i gol del Voltregà. Els blanc-i-blaus no tenien res a perdre i insistien a la porteria de Ribó. Això va donar els seus fruits i Urbano rebia la bola a la frontal d’esquena a porteria i es girava col·locant un bon xut al fons de la xarxa del Sitges. Era l’empat a dos quan faltava un minut i mig.

El Voltregà s’hagués pogut posar per davant amb una falta directa però Molas va estavellar la bola al travesser. El partit entrava a l’últim minut i el factor clau no va ser un jugador sinó el delegat del Sitges, que ja va protagonitzar escenes lamentables contra el Voltregà la temporada passada. Va insultar els col·legiats i va veure la targeta blava deixant el Sitges amb un jugador menys.

La superioritat voltreganesa va servir per culminar el partit amb un gol de Molas a 14 segons del final. Un nou triomf, el setè, que manté el Voltregà al capdamunt.

En aquesta enquesta han votat 879 persones.