El Voltregà ja celebra el retorn a l’OK Lliga tot i no tenir-lo assegurat matemàticament

El Voltregà en té prou empatant amb el Vigo, últim classificat i que només ha guanyat tres partits en tota la temporada.

06/06/2010

Sonava el clàxon final del partit i la bogeria esclatava a Sant Hipòlit. El pavelló gairebé s’havia omplert per a l’ocasió i els colors blanc i blau presidien l’ambient. Els jugadors i els aficionats s’unien en una pinya al centre de la pista celebrant la victòria i alguna cosa més.

De fet pràcticament celebrant l’ascens, el retorn a l’OK Lliga. Pràcticament perquè al Voltregà encara li falta un punt perquè sigui un ascens matemàtic. Un punt que haurà de sumar en l’última jornada que resta, a la pista del Vigo, cuer de la categoria i que només ha sumat 11 punts dels 87 possibles.

Dissabte, però, el Voltregà va fer un pas de gegant i ferm cap a l’ascens davant el San Antonio, quart classificat, a qui va derrotar amb caràcter i esforç, esperonat per una gran afició que va empènyer de valent.

El partit va començar de cara pels interessos voltreganesos. Només s’havien jugat dos minuts i Urbano ja foradava la porteria de l’equip de Pamplona. De nou Urbano, Molas (amb dos gols) i una jugada aïllada del San Antonio posaven el 4 a 1 al marcador abans del descans.

A la segona meitat el Voltregà va haver de patir. Els navarresos van començar a trobar més espais i Dantas, Iñaki i Jurado posaven la por al cos situant el 5 a 4 a l’electrònic al minut 38 de joc. Encara en faltaven 12. Llavors Sant Hipòlit va despertar i va empènyer l’equip amb els seus càntics.

L’equip va reaccionar i primer Romeu i després Grau van tornar a posar distància al marcador. Amb el 7 a 4 el Voltregà tornava a respirar. Ivan Sanz va donar entrada al porter suplent Jordi Codina i la celebració va començar. Tot i faltar un punt.

CP Voltregà: Torelló, Molas, Anguita, Urbano, Grau –cinc inicial–; Romeu, G. Teixidó, Rodríguez, Vilaró i Codina (p.s.).

San Antonio: Soldevila, García, Iñaki, Dantas, Andrade –cinc inicial–; Urra, Jurado i Labiano.

Gols: 1-0, Urbano, min 2; 2-0, Urbano, min 10; 3-0, Molas, min 13; 4-0, Molas (f.d.), min 24 06”; 4-1, Iñaki, min 24 48”; 5-1, Molas (f.d.), min 30; 5-2, Dantas, min 32; 5-3, Iñaki, min 36; 5-4, Jurado (p.), min 38; 6-4, Romeu, min 41; 7-4, Grau, min 42; 8-4, Urbano, min 46; 8-5; Dantas (f.d.), min 47; 8-6, Andrade (p.), min 49 40”.

En aquesta enquesta han votat 461 persones.