El Voltregà perd per golejada contra el Vendrell

Els de Sant Hipòlit van encaixar sis gols i només en van poder fer dos. En el primer partit a l’Oliveras de la Riva els voltreganesos van anar sempre per darrere al marcador.

31/10/2011

El gran inici del rival va sorprendre als locals, que al quart d’hora ja perdien per 0 a 3. Juli Anguita va marcar a l’inici de la segona part però l’alegria va durar poc ja que un minut més tard Cristian Rodríguez marcava l’1 a 4 de penalt. Eloi Albesa i Antonio sánchez van ampliar encara mes les diferències. El darrer gol del Voltregà, el 2 a 6, obra del debutant Eric Vargas no va servir de res davant l’amplia diferència a l’electrònic.

El partit de la tercera jornada el Voltregà el disputa demà. Els de Ricard Ares es desplacen a la pista del Maçanet, un dels nouvinguts a l’OK Lliga. El partit es juga demà a 2/4 d’1.

En aquesta enquesta han votat 103 persones.