El Voltregà presenta la seva pitjor cara a l’inici de la segona volta i baixa fins a la quarta posició

El Voltregà va perdre dissabte a casa contra el Vendrell per 1-4. La derrota situa els de Sant Hipòlit fora de les posicions d’ascens, ja que baixa fins al quart lloc.

15/02/2010

Cares llargues. No podia ser d’una altra manera, ja que el Voltregà va oferir la seva pitjor cara, per no dir irreconeixible, davant del Vendrell (1-4), en el primer partit de la segona volta. Ni el tècnic, Ivan Sanz, ni els jugadors, ni el mateix president, Ramon Vilaró, van posar pegues a la derrota del seu equip, que en cap moment va ser creatiu ni va poder posar emoció a un partit que els de Xavier Mestres van començar a resoldre amb el primer gol, al minut 18, que va deixar tocat i enfonsat els locals. Ara bé, tot i la mala imatge i la derrota contra un rival directe, no s’ensumen canvis a la banqueta si es tenen en compte els comentaris que hi havia a la llotja al final del partit.

Tot i que els voltreganesos van començar dominant, des de l’inici es va veure que les possessions llargues –fregant la passivitat– dels blanc-i-blaus no eren capaces d’acabar amb pilotes que posessin a prova Fermí Ortega, que va estar molt encertat tot el partit. Els xuts des de la distància eren constants i només Urbano, en el minut 9 de partit, va tenir un cara a cara amb el porter que no va saber resoldre. Però en la segona arribada del Vendrell i fruit d’un error defensiu, Santi Julivert va demostrar la seva qualitat i va marcar el primer gol amb una bola rasa que va entrar fàcil a la porteria de Codina. A partir d’aquí, es va acabar el joc del Voltregà, que va abaixar els braços i va cedir el control del matx als de Xavier Mestres.

A la segona part, ja es va veure que els locals no estaven per la feina. Al minut 2, el Vendrell va fallar una pilota clara de gol amb la porteria buida, i mentre el Voltregà era massa passiu i poc creatiu els visitants sabien combinar per poder ocasionar perill davant de Codina. La constatació d’aquesta superioritat va arribar amb el gol de Pena, al minut 39, que va culminar una jugada personal fent una diagonal que el va deixar sol per rematar a l’escaire dret de la porteria.

Ni el gol de penal de Teixidó, al cap d’un minut, va posar els d’Ivan Sanz dins del partit, per culpa de la precipitació –el tercer gol va arribar d’un contraatac, fruit d’una pilota perduda per Vilaró–, i el Vendrell va ser més efectiu davant de porteria. El gol d’Albesa va ser la culminació a una humiliant derrota d’un Voltregà que no pot fallar més si vol jugar un altre cop a l’OK Lliga.